logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
qodef-fullwidth-slider

Waterverzachters aan DE BESTE VOORWAARDEN voor particulieren en B2B

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak of breng een bezoek aan onze toonzaal!

Soft Water Solutions staat garant voor kwalitatieve waterverzachters aan de scherpste prijs. Denkt u er aan een waterverzachter te kopen voor uw woning of bedrijf, vraag dan zeker een vrijblijvende offerte op maat van uw noden.

qodef-fullwidth-slider

Heerlijk gezuiverd water recht uit uw kraan?

Het kan nu, met onze drinkwaterfilters

Voor de ontwikkeling van deze filter werden uit eerdere testen van andere filters enkel de beste elementen behouden. Zo kunnen we garanderen dat onze drinkwaterfilters alle partikels groter dan ½ micron tegenhouden. Het systeem zal alle vervuilende elementen verwijderen, maar de natuurlijke mineralen behouden.

qodef-fullwidth-slider

Topkwaliteit HOSHIZAKI ijsmachines

Ice Water Solutions

Voor ijs van ongeëvenaarde kwaliteit vertrouw je op Ice Water Solutions, de toonaangevende leverancier van Hoshizaki-ijsmachines. Hoshizaki is wereldwijd bekend om zijn innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze ijsmachines zijn perfect geschikt voor restaurants, hotels en cafés, en bieden een constante toevoer van helder en smaakvol ijs. Met Ice Water Solutions kies je voor ijskoude perfectie.

qodef-fullwidth-slider

Betaal minder voor uw warm water met onze warmtepompboilers

Ontdek de voordelen van een Atlantic warmtepompboiler

Hot Water Solutions is verdeler van de Atlantic Explorer warmtepompboilers. De Explorer V3 kreeg in 2016 nog de prijs voor ‘Beste koop’ voor zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding en is dus een referentie in zijn soort. Ondertussen is ook de Explorer V4 beschikbaar met nog meer voordelen!

Soft Water Solutions

Soft Water Solutions – Hot Water Solutions

Soft Water Solutions, gespecialiseerd in waterverzachters, is een kwalitatieve organisatie, gefundeerd op een jarenlange ervaring in de wereld van de waterontharding alsook warmtepompboilers en drinkwaterfilters. We leveren onze hoogstaande producten aan scherpe prijzen en met een eerlijke service.

Alle medewerkers hadden het geluk gehad meerdere jaren ervaring te kunnen opdoen als technicus en vertegenwoordiger bij een bedrijf gespecialiseerd in waterontharders.

 

Met deze gecombineerde ervaring en het gevoel dat de klant een nog betere service verdient, besloten zij over te gaan tot de oprichting van Soft Water Solutions. Later werd dan ook Hot Water Solutions geboren.

 

De firma staat garant voor de levering van de hoogste kwaliteitsnorm waterontharders alsook warmtepompboilers voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast staat Soft Water Solutions in voor het volledige onderhoud, dit voor voor alle merken!! en levering van uw zout.

 

Soft Water Solutions werkt met eigen specialisten gespreid over gans Belgie en Luxemburg!

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak
of breng een bezoek aan onze toonzaal!

Waar we experts in zijn

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Elite-Pro

Waterverzachters

Meer info
Hot-Water-Solutions-Warmtepompboiler-Atlantic

Warmtepompboilers

Meer info
Soft-Water-Solutions-Drinkwaterfilters2

Drinkwaterfilters

Meer info

Wat onze klanten zeggen

Voordelen van een waterverzachter

Beter voor je toestellen

Weg met kalkaanslag. Dankzij de waterverzachter, gaan je apparaten veel langer mee

Minder energieverbruik

Minder kalk in je toestellen leidt tot een pak minder energieverbruik

Beter voor huid en haar

Gedaan met hard water. Zacht water zorgt voor soepel haar en een betere huidhygiëne

Bespaar tot € 650

Bespaar tot maar liefst € 650 per jaar met een waterverzachter. Onafhankelijke studie van Aqua Belgica de Belgische Federatie voor waterbehandeling

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Elite-Pro

Waterverzachters

Soft Water Solutions staat garant voor kwalitatieve waterverzachters aan de scherpste prijs.

 

Indien het kraantjeswater in uw gemeente hard is (zie Hard water) wil dit niet zeggen dat u het niet kan gebruiken. Een waterverzachter van Soft Water Solutions zorgt ervoor dat u uw kraantjeswater zorgeloos kan drinken en gebruiken in uw huishouden.

Meer info
Bekijk onze FAQ

Combo actie

Koop nu een waterverzachter en een warmtepompboiler en krijg 1000 € cadeau bij uw aankoop
Bekijk deze actie

Inruilactie

Indien je huidige waterontharder niet meer naar behoren presteert, overmatig zout en/of water verbruikt, of je geen reserveonderdelen meer kunt verkrijgen, bieden wij je de gelegenheid om je oude waterontharder in te ruilen voor een gloednieuwe Soft Water César Pro 8100 SXT waterontharder
Bekijk deze actie

“Green Earth” actie

De ``Green Earth`` is een revolutionaire waterverzachter die werkt zonder elektriciteit en zonder enig onderhoud. Door te kiezen voor deze innovatieve technologie, kunt u niet alleen geld besparen op uw energierekening, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.
Bekijk deze actie

Voordelen van een warmtepompboiler

Tot € 1000 besparing per jaar

Aangezien een warmtepompboiler tot 75% minder energie verbruikt dan een klassieke elektrische boiler, kan je met een warmtepompboiler je sanitair warm water maar liefst drie keer goedkoper verwarmen. Zo bespaar je, afhankelijk van je gezinsgrootte en verbruikspatroon, ongeveer 1000 euro per jaar

Profiteer van de energiepremies

Warmtepompboilers besparen niet alleen op de energierekening. In tegenstelling tot klassieke boilers op gas, stookolie of elektriciteit, komen ze in de drie gewesten in aanmerking voor premies. Dat maakt de overschakeling op een warmtepompboiler nog voordeliger

50% minder CO2 – uitstoot

Een warmtepompboiler van Atlantic stoot de helft minder CO2 uit dan een boiler gekoppeld aan een gas of stookolieketel, en is dus een heel pak milieuvriendelijker. Ook vergeleken met een klassieke elektrische boiler is een warmtepompboiler dankzij zijn hoge rendement tot 75% een veel ecologischere keuze. Een elektriciteitscentrale heeft een rendement van slechts 40%

Optimaal gebruik van zonnestroom

Heb je fotovoltaïsche zonnepanelen? Dan zijn warmtepompboilers van Atlantic extra interessant. Want warmtepompboilers die smart grid ready zijn, kunnen gekoppeld worden aan de elektriciteitsproductie van je zonnepanelen en functioneren als thermische batterij voor je zonnestroom die ze omzetten in zonnewarmte. De manier bij uitstek om je zelfopgewekte elektriciteit optimaal zelf te benutten

Betaal minder voor uw warm water met onze warmtepompboilers van Atlantic

Hot-Water-Solutions-Warmtepompboiler-Atlantic-Explorer-v4

Warmtepompboilers van Atlantic

Met een warmtepompboiler voorzie je jouw woning van warm water op een ecologische en kostenefficiënte manier. Het toestel gebruikt onverwarmde binnen- en buitenlucht als energiebron voor het verwarmen van sanitair water voor keuken, bad en douche. Daar waar een gewone boiler 3 tot 4 keer meer energie verbuikt, kan je met een warmtepompboiler tot € 1000 per jaar besparen.

 

Voor het plaatsen van een Atlantic Explorer kan je dan ook rekenen op een premie van de Vlaamse overheid.

Meer info

Heb je al een waterverzachter? Plan dan uw onderhoud in (alle merken)