logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Zacht water voor iedereen

Waarom een waterontharder in uw woning?

Indien het kraantjeswater in uw gemeente hard is (zie Hard water) wil dit niet zeggen dat u het niet kan gebruiken. Een waterverzachter van Soft Water Solutions zorgt ervoor dat u uw kraantjeswater zorgeloos kan drinken en gebruiken in uw huishouden.

 

Een waterontharder gaat het water uit uw kraan kalkvrij maken. Dit zorgt voor:

Minder kalkaanslag op uw huishoudtoestellen: koffiezet, waterkoker, boiler, kranen, …

Zachter douchewater wat beter is voor uw huid en haar

Betere werking van zeep: kalk mengt zich met zeep en zorgt voor een verminderde werking

De plaatsing van een waterverzachter voor uw woning is een investering. Uw huishoudtoestellen zullen een langere levensduur kennen. Daarnaast bespaart u ook op ontkalkingsproducten, kuisproducten … Daarnaast is zacht water ook gewoon aangenamer en het bespaart u extra kuiswerk door kalkaanslag.

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Elite-Pro

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Op zoek naar de beste waterverzachters op de markt?

Soft Water Solutions heeft voor zijn klanten de keuze gemaakt uit drie top toestellen: de Soft Water “César Pro 8100 SXT”, de Soft Water “Elite” en de Soft Water “Green Earth”.

Als u op zoek bent naar een waterverzachter die topprestaties levert, dan is de Soft Water “César Pro 8100 SXT” de perfecte keuze. Dit toestel is ontworpen om de hardste wateren te behandelen en zorgt ervoor dat u kunt genieten van heerlijk zacht water zonder kalkaanslag. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en is zeer gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

 

De Soft Water “Elite” van Belgische eigenaars is ook een uitstekende keuze als het gaat om het behandelen van hard water. Dit toestel is zeer efficiënt in het verminderen van kalkaanslag en beschermt uw apparaten en leidingen tegen slijtage. Het is ook zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren en te onderhouden.

 

Als u op zoek bent naar een ecologisch vriendelijk toestel zonder elektriciteit, dan is de Soft Water “Green Earth” de perfecte keuze voor u. Dit toestel gebruikt geen zout en produceert geen afvalwater, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Het is ook zeer efficiënt in het behandelen van hard water en zorgt voor zacht water zonder kalkaanslag.

 

Bij Soft Water Solutions begrijpen we dat elke klant anders is en andere behoeften heeft. Daarom hebben we de beste waterverzachters op de markt geselecteerd, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw situatie. Of u nu op zoek bent naar topprestaties, gebruiksgemak of ecologische duurzaamheid, bij ons vindt u het perfecte toestel voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke waterverzachter het beste bij u past!

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Cesar-Pro

Soft Water “César Pro 8100 SXT”

Ontdek de kracht van de Soft Water César Pro waterverzachter met de Pentair 8100 SXT klep. Deze waterverzachter is ontworpen om uw huishouden te voorzien van zacht en schoon water zonder de frustratie van kalkaanslag.

 

Met de Pentair 8100 SXT klep wordt het gebruik van uw waterverzachter een fluitje van een cent. U kunt eenvoudig de instellingen aanpassen en het waterverzachtingsproces optimaliseren voor uw specifieke behoeften. Het maakt niet uit of u een groot gezin heeft of dat u alleen woont, de Soft Water César Pro met de Pentair 8100 SXT klep is perfect geschikt voor uw huishouden.

 

Dankzij het innovatieve ontwerp van de Soft Water César Pro waterverzachter hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de schadelijke effecten van hard water. De ionenwisselingstechnologie verwijdert de mineralen die kalkaanslag veroorzaken en maakt het water zachter en schoner. U zult versteld staan van het verschil dat zacht water kan maken in uw dagelijks leven.

 

Een van de grootste voordelen van de Soft Water César Pro waterverzachter is dat het de levensduur van uw apparatuur verlengt. Huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines gaan langer mee omdat er minder kalkaanslag op zit. Dit betekent dat u niet alleen bespaart op reparatie- en vervangingskosten, maar ook op uw energierekening.

 

Kies voor de Soft Water César Pro waterverzachter met de Pentair 8100 SXT klep en geniet van de voordelen van zacht en schoon water in uw huishouden. Verbeter de levensduur van uw apparatuur en bespaar op reparatie- en vervangingskosten. Het is de ideale investering voor een gezonde en duurzame toekomst van uw huishouden.

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Soft Water “Elite”

Ontdek de Soft Water Elite, de premium waterverzachter van Europese makelij, ontworpen en geproduceerd door de gerenommeerde Belgische fabrikant Pollet Water Group. Met de Soft Water Elite geniet u van het beste van twee werelden: hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap uit Europa, gecombineerd met de expertise en toewijding van een lokaal Belgisch bedrijf.

 

De Soft Water Elite is ontworpen om uw huishouden te voorzien van zacht en schoon water, zonder de nadelige effecten van hard water. Het apparaat maakt gebruik van de nieuwste technologieën om kalkaanslag en andere mineralen te verwijderen, waardoor uw water zachter en schoner wordt. Dit zorgt niet alleen voor een betere smaak van het water, maar verlengt ook de levensduur van uw huishoudelijke apparaten en vermindert de noodzaak van dure reparaties en vervangingen.

 

Met de Soft Water Elite kunt u erop vertrouwen dat uw waterverzachter is gebouwd om lang mee te gaan.

 

De Soft Water Elite is niet alleen een investering in de kwaliteit van uw water, maar ook in de toekomst van uw huishouden. Met de Soft Water Elite bespaart u op uw energierekening en vermindert u uw ecologische voetafdruk. En omdat het apparaat van Europese makelij is, draagt u bij aan de Europese economie en versterkt u de lokale werkgelegenheid.

 

Kies voor de Soft Water Elite, de waterverzachter van de hoogste kwaliteit, gemaakt door de beste Europese fabrikanten en ondersteund door de toewijding en deskundigheid van Pollet Water Group. Investeer in de gezondheid en duurzaamheid van uw huishouden en geniet van zacht en schoon water voor jarenlang gebruik.

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Elite-Pro2

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Green-Earth

Soft Water “Green Earth”

De Soft Water Green Earth is een revolutionaire waterverzachter die werkt zonder elektriciteit en zonder enig onderhoud. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van natuurlijke materialen om kalkaanslag te verminderen en het water te verzachten, waardoor huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines langer meegaan.

 

De Soft Water Green Earth waterverzachter maakt gebruik van een uniek systeem van ionenuitwisseling om calcium- en magnesiumionen in het water te vervangen door natriumionen. Hierdoor wordt de hardheid van het water verminderd, wat op zijn beurt leidt tot minder kalkaanslag op oppervlakken en apparatuur. Bovendien zorgt het voor zachter en schoner water voor huishoudelijke activiteiten zoals douchen en schoonmaken.

 

Wat deze waterverzachter nog unieker maakt, is dat hij volledig zonder elektriciteit werkt. Dit betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen of storingen in het systeem. Het systeem is ook volledig onderhoudsvrij, wat betekent dat er geen filters of zoutreservoirs hoeven te worden vervangen, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve oplossing is voor uw huishouden.

 

Soft Water Green Earth is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele waterverzachters die vaak veel energie verbruiken en regelmatig onderhoud vereisen. Door te kiezen voor deze innovatieve technologie, kunt u niet alleen geld besparen op uw energierekening, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

 

Kortom, als u op zoek bent naar een waterverzachter die efficiënt, duurzaam en onderhoudsvrij is, dan is de Soft Water Green Earth de ideale keuze.

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Werking van onze waterontharders

Waterverzachters die werken op met ionenuitwisseling worden vaak gezien als het efficiëntst, daarom kiezen wij bij Soft Water Solutions voor deze methode.

 

De waterverzachter bestaat uit een cilinder. Hierin worden harskorrels geplaatst. Daarin worden de calcium- en magnesiumionen in het water uitgewisseld voor natriumionen. Het water wordt dus ontkalkt door de harskorrels. Het zoutreservoir zorgt voor het schoonspoelen of regenereren van de harscilinder. De harskorrels geraken na enige tijd verzadigd en dan verminderd hun werking. Het zout of pekelwater spoelt de kalk en het magnsium van de hars zodat deze weer schoon wordt en zodat de ionenen uitwisseling opnieuw optimaal kan gebeuren.

 

Kort samengevat, een waterverzachter of waterontharder zorgt voor meer comfort en een aangenamer leven. Minder kuisen, minder kapotte en lekkende kranen, …

 

Soft Water Solutions levert u waterverzachters in alle uitvoeringen, gaande van harsreservoirs van 4 tot 75 liter.

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Werking

Wilt u ook 650 euro per jaar besparen?
Vraag dan uw vrijblijvende offerte

Hoeveel kan ik besparen?

Aqua Belgica, de Belgische Federatie voor waterbehandeling, berekende, op basis van cijfers van het NIS, dat een Belgisch gezin van 4 personen op jaarbasis tot 650 euro kan uitsparen door het gebruik van een waterontharder

Onderhouds- en vervangingskosten

200 euro

Besparing op je energiekosten

63 euro

Kosten reinigings- en onderhoudsproducten

93 euro

Kosten verzorgingsproducten

117 euro

Kosten voor kleding en wasgoed

177 euro