logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Hard water?

Is uw water hard?

Als inwoner van België hebben we het geluk dat ons kraantjeswater drinkbaar is. Een nadeel van ons drinkbaar kraantjeswater is ook vaak dat het water hard is. Hard water is de som van calcium en magnesium in het water. De hardheid van het kraantjeswater wordt merendeels uitgedrukt in Franse graden, afgekort °F.

 

Vaak merkt u dit ook zelf, wanneer u kalkaanslag terugvind op uw toestellen, in uw douche, gootsteen, … Droogt u alles steeds goed en snel af, dan zal u geen kalkvlekken terug vinden, toch is ook dan een waterverzachter aan de orde want kalk zet zich ook vast in de leidingen van uw water en van uw huishoudtoestellen.

 

U kan de hardheid van uw water ook zelf meten. Dergelijke testkits zijn verkrijgbaar in doe-het-zelfzaken of bij ons.

 

Maakt u hier echter graag een afspraak voor, dat kan natuurlijk ook. Wij komen dan langs om de hardheid van uw water te meten en geven advies op maat van uw gezinssamenstelling en gebruik voor de plaatsing van uw waterverzachter.

 

Wilt u de hardheid van uw kraantjeswater nagaan, dan kunt u door op onderstaande knop te klikken en uw postcode in te geven, de gemiddelde hardheid van het water in uw gemeente kennen.

 

Blijkt het water in uw gemeente te hard? Contacteer Soft Water Solutions voor een vrijblijvende offerte!

Hoe hard is mijn water?
Soft-Water-Solutions-Hard-Water

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop