logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Waterverzachters

Water-Solutions-Waterverzachters-Elite-Pro

Waterverzachters voor particulieren

Dankzij een waterverzachter van Water Solutions kan je je kraantjeswater zorgeloos drinken en gebruiken in je huishouden. Water Solutions staat garant voor kwalitatieve waterverzachters tegen de scherpste prijs. Een expert komt gratis bij je langs voor advies en een vrijblijvende offerte op maat.

 

Klik voor meer info!

Waterverzachters voor bedrijven

Ook voor de industrie en bedrijven biedt Water Solutions oplossingen. Als restaurant, hotel, kantoorgebouw, gemeente, school, rusthuis, appartementsgebouw… is zacht water essentieel. Bespaar kosten met een waterverzachter op maat van je activiteiten. De investering is snel teruggewonnen en biedt ook andere voordelen zoals drinkbaar kraantjeswater en zacht water voor alle gebruik.

 

Klik voor meer info!

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Industrie

Waterverzachter voor je woning? Vraag je gratis plaatsbezoek aan voor een offerte op maat

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Zout

Onthardingszout in grote en kleine hoeveelheden

Een waterverzachter heeft zout nodig om je water te ontkalken. Als leverancier van particuliere en professionele waterverzachters leveren wij zout in grote en kleine hoeveelheden aan particulieren en ondernemingen.

 

Klik voor meer info!

Het onderhoud van je waterverzachter

De frequentie van een onderhoud voor je waterverzachter varieert naargelang het model en het verbruik. Voor de meeste waterontharders is een driejaarlijks onderhoud voldoende. Water Solutions verzorgt het onderhoud van je waterontharder, ook wanneer deze niet door ons geplaatst werd. Door onze jarenlange ervaring in waterverzachters hebben we ervaring met alle toestellen. Zo kunnen wij de levensduur van je toestel verlengen en verhogen door onze goede service.

 

Klik voor meer info!

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Onderhoud

Neem contact op voor een onderhoud of zoutlevering