logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Waterontkalkers voor B2B en particulieren

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Elite-Pro

Waterverzachters voor particulieren

Soft Water Solutions staat garant voor kwalitatieve waterverzachters aan de scherpste prijs. Denkt u er aan een waterverzachter te kopen voor uw woning, vraag dan zeker een vrijblijvende offerte op maat van uw noden.
Indien het kraantjeswater in uw gemeente hard is (zie Hard water) wil dit niet zeggen dat u het niet kan gebruiken. Een waterverzachter van Soft Water Solutions zorgt ervoor dat u uw kraantjeswater zorgeloos kan drinken en gebruiken in uw huishouden.

Meer info

Waterverzachters voor bedrijven

Ook voor de industrie en bedrijven levert Soft Water Solutions de juiste oplossing voor hard water. Als restaurant, hotel, kantoorgebouw, gemeente, school, rusthuis, appartementsgebouw … kan hard water een grote kost betekenen. Door het plaatsen van een waterontharder op maat van uw activiteit kan u deze kosten voorkomen. Een investering in een waterverzachter is snel teruggewonnen en biedt ook andere voordelen zoals drinkbaar kraantjeswater en zacht water voor alle gebruik.

Meer info
Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Industrie
Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Zout

Onthardingszout in grote en kleine hoeveelheden

Zout is een essentieel product in het ontharden van water met een waterverzachter. Als leverancier van particuliere en professionele waterverzachters leveren wij ook zout, in grote en kleine hoeveelheden, voor bedrijven en huishoudelijk gebruik.
Dit soort zout, speciaal samengesteld om water te ‘bewerken’ wordt ook gebruikt in afwasmachines. Het is samengesteld om harsen te regeneren.

Meer info

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Het onderhoud van uw waterverzachter

De frequentie van het onderhoud voor uw waterverzachter kan variëren naar gelang het model en het verbruik. Voor de meeste waterontharders is één jaarlijks onderhoud voldoende. Soft Water Solutions verzorgt het onderhoud van uw waterontharder, ook wanneer deze niet door ons geplaatst werd. Door onze jarenlange ervaring in waterontharders/ waterverzachters hebben we ervaring met (bijna) alle toestellen. Zo kunnen wij de levensduur van uw toestel verlengen en verhogen door onze goede service.

Meer info
Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Onderhoud