logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Wat kost een waterverzachter

Wat kost een waterverzachter?

De kostprijs van een waterverzachter is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard vraagt een huishouden van 2 personen een andere toestel dan een huishouden van 5 personen. Dit is 1 van de factoren die de prijs van uw toestel bepalen. Daarnaast speelt ook het aantal waterpunten een rol, denk hierbij aan het aantal toiletten op stadswater, aantal badkamers, spoelbakken … Een derde belangrijk punt is de hardheid van het water, ook dit bepaald de kostprijs van uw waterverzachter. Dit speelt vooral een rol in het zoutverbruik en onderhoud.

 

Maar staar u niet blind op de kostrijs. Kijk zeker ook naar de voordelen, want deze helpen u op termijn te besparen.

 

U bespaart op het ge/verbruik van uw toestellen. Toestellen die met water werken gaan minder snel kapot bij gebruik met zacht water. Het gebruik van zacht water is ook beter voor uw leidingen en kranen. Daarnaast bespaart u met zacht water ook tijd daar u geen kalkaanslag meer moet verwijderen. De kostprijs van een waterverzachter is dus meer (of juist minder) dan de prijs alleen.

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Kostprijs

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Voordelen

Voordelen van een waterverzachter

Geen kalkaanslag op douches en kranen en zorgt voor proper sanitair

Langere levensduur van diverse huishoudapparaten (vaatwassers, wasmachines, koffiezetapparaten, strijkijzers, …)

Geen onnodige inspanningen voor het afzonderlijk ontkalken met chemische producten van diverse apparaten

Uw centrale verwarming vraagt minder onderhoud

Energiefactuur gaat naar beneden

Zachtere huid en haren

Kort samengevat, een waterverzachter of waterontharder zorgt voor meer comfort en een aangenamer leven. Minder kuisen, minder kapotte en lekkende kranen, … Wacht niet langer en vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan bij Soft Water Solutions!