ATLANTIC Warmtepompboiler

Warm water, ook voor u

Betaal minder voor uw warm water met onze warmtepompboilers.

Meer info over warmtepompboilersOntdek de Explorer 4

ATLANTIC Warmtepompboiler

Warm water, ook voor u

Betaal minder voor uw warm water met onze warmtepompboilers.

Meer info over warmtepompboilersOntdek de Explorer 4

Ontdek de voordelen van een Atlantic warmtepompboiler

Hot Water Solutions is verdeler van de Atlantic Explorer warmtepompboilers. De Explorer V3 kreeg in 2016 nog de prijs voor ‘Beste koop’ voor zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding en is dus een referentie in zijn soort. Ondertussen is ook de Explorer V4 beschikbaar met nog meer voordelen:

N

Nog betere akoestische en technische (COP) prestaties

N

Geoptimaliseerde werking met fotovoltaïsche panelen voor een maximaal rendement

N

Nieuw koelmiddel

N

Nieuw esthetisch design

N

Verbeterde ventilator

Wat is een Atlantic Explorer 4 warmtepompboiler?

Met een warmtepompboiler voorzie je jouw woning van warm water op een ecologische en kostenefficiënte manier. Het toestel gebruikt onverwarmde binnen- en buitenlucht als energiebron voor het verwarmen van sanitair water voor keuken, bad en douche. Daar waar een gewone boiler 3 tot 4 keer meer energie verbuikt, kan je met een warmtepompboiler tot €500 per jaar besparen. Voor het plaatsen van een Atlantis Explorer kan je dan ook rekenen op een premie van de Vlaamse overheid.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler werkt op elektriciteit en omgevingswarmte uit de binnenlucht, buitenlucht of afgevoerde ventilatielucht. Door deze combinatie gaat zo’n toestel veel minder verbruiken dan een klassiek verwarmingstoestel gezien het tot wel 70% energie uit de omgevingslucht haalt. Het is dan ook zo dat de installatie van een warmtepompboiler binnen het jaar kan worden terugverdiend.

Een warmtepompboiler is voorzien van koelvloeistof die op lage temperatuur kookt en gasvormig wordt. Een compressor in het toestel drukt de gas samen en door deze druk stijgt de temperatuur. De vrijgekomen warmte gaat het water opwarmen. Het gas wordt opnieuw vloeistof, de druk verlaagd en de cyclus kan zo opnieuw beginnen.

EXPLORERV4 - warmtepompboiler

ATLANTIC Explorer V4

De Explorer V4 is de opvolger van de V3. Ten opzichte van het vroegere model kent de V4 betere technische prestaties, met een hoger rendement en een betere COP (Coëfficient Of Performance) als resultaat. Daarnaast werkt het toestel ook stiller en werd de werking van de ventilator verbeterd. Ook het design werd verbeterd en aantrekkelijker gemaakt.

Alle goede punten werden uiteraard behouden, zowel op technisch vlak als op vlak van de bouw van het toestel.

De V4 is ook uitgerust met de Cozytouch-technologie, deze laat u toe om de boiler van op afstand te besturen met uw tablet of smartphone. Daarnaast is het toestel uitgerust met de Smart Control functie die jouw gewoontes leert kennen en onthoudt, om zo het verbruik maximaal in de hand te houden.

Ontvangt u graag een offerte voor uw warm water met een warmtepompboiler? Contacteer ons vrijblijvend!

EXPLORERV4 - warmtepompboiler