logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Warm water, ook voor u

Ontdek de voordelen van een Atlantic warmtepompboiler

Hot Water Solutions is verdeler van de Atlantic Explorer warmtepompboilers. De Explorer V3 kreeg in 2016 nog de prijs voor ‘Beste koop’ voor zijn goede prijs/kwaliteitsverhouding en is dus een referentie in zijn soort. Ondertussen is ook de Explorer V4 beschikbaar met nog meer voordelen.

 

Met een Atlantic Explorer boiler met geïntegreerde warmtepomp kunt u het hele jaar door van sanitair warm water genieten met een gunstiger rendement dan een HR ketel. Het toestel beschikt over tal van innovatieve functies en is compatibel met zonne-energie en cv-ketels

 

Met een warmtepompboiler voorzie je jouw woning van warm water op een ecologische en kostenefficiënte manier. Het toestel gebruikt onverwarmde binnen- en buitenlucht als energiebron voor het verwarmen van sanitair water voor keuken, bad en douche. Daar waar een gewone boiler 3 tot 4 keer meer energie verbuikt, kan je met een warmtepompboiler tot € 1000 per jaar besparen. Voor het plaatsen van een Atlantic Explorer kan je dan ook rekenen op een premie van de Vlaamse overheid.

 

Voordelen Atlantic Explorer v4

Nog betere akoestische en technische (COP) prestaties

Nieuw koelmiddel

Geoptimaliseerde werking met fotovoltaïsche panelen voor een maximaal rendement

Nieuw esthetisch design

Verbeterde ventilator

Bekijk de premie van de Vlaamse overheid
Hot-Water-Solutions-Warmtepompboiler-Atlantic
Soft Water Solutions - Atlantic - Approved Partner

Betaal minder voor uw warm water met onze warmtepompboilers van Atlantic

Hot-Water-Solutions-Warmtepompboilers-Werking

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler werkt op elektriciteit en omgevingswarmte uit de binnenlucht, buitenlucht of afgevoerde ventilatielucht. Door deze combinatie gaat zo’n toestel veel minder verbruiken dan een klassiek verwarmingstoestel gezien het tot wel 70% energie uit de omgevingslucht haalt. Het is dan ook zo dat de installatie van een warmtepompboiler binnen het jaar kan worden terugverdiend.

 

Een warmtepompboiler is voorzien van koelvloeistof die op lage temperatuur kookt en gasvormig wordt. Een compressor in het toestel drukt de gas samen en door deze druk stijgt de temperatuur. De vrijgekomen warmte gaat het water opwarmen. Het gas wordt opnieuw vloeistof, de druk verlaagd en de cyclus kan zo opnieuw beginnen.

Betaal minder voor uw warm water met onze warmtepompboilers van Atlantic

ATLANTIC Explorer V4

De Explorer V4 is de opvolger van de V3. Ten opzichte van het vroegere model kent de V4 betere technische prestaties, met een hoger rendement en een betere COP (Coëfficient Of Performance) als resultaat. Daarnaast werkt het toestel ook stiller en werd de werking van de ventilator verbeterd. Ook het design werd verbeterd en aantrekkelijker gemaakt.

Alle goede punten werden uiteraard behouden, zowel op technisch vlak als op vlak van de bouw van het toestel.

 

De V4 is ook uitgerust met de Cozytouch-technologie, deze laat u toe om de boiler van op afstand te besturen met uw tablet of smartphone. Daarnaast is het toestel uitgerust met de Smart Control functie die jouw gewoontes leert kennen en onthoudt, om zo het verbruik maximaal in de hand te houden.

 

Ontvangt u graag een offerte voor uw warm water met een warmtepompboiler? Contacteer ons vrijblijvend!

Hot-Water-Solutions-Warmtepompboiler-Atlantic-Explorer-v4