logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Vermijd extra kosten door hard water

Waterontharders voor B2B

Ook voor de industrie en bedrijven levert Soft Water Solutions de juiste oplossing voor hard water. Als restaurant, hotel, kantoorgebouw, gemeente, school, rusthuis, appartementsgebouw … kan hard water een grote kost betekenen. Door het plaatsen van een waterontharder op maat van uw activiteit kan u deze kosten voorkomen. Een investering in een waterverzachter is snel teruggewonnen en biedt ook andere voordelen zoals drinkbaar kraantjeswater en zacht water voor alle gebruik.

 

Soft Water Solutions werkt steeds op maat van uw verbruik. Afhankelijk van de hoeveelheid water dat uw bedrijf verbruikt bieden wij u de beste prijs. Daarnaast kan u genieten van interessante onderhoudsvoorwaarden wanneer u kiest voor een onderhoudscontract van korte of lange duur.

 

Twijfel niet en vraag vandaag een vrijblijvende offerte voor een waterverzachter op maat van uw bedrijf!

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Industrie

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Werking

Werking van onze waterontharders

Waterverzachters die werken op met ionenuitwisseling worden vaak gezien als het efficiëntst, daarom kiezen wij bij Soft Water Solutions voor deze methode.

 

De waterverzachter bestaat uit een cilinder. Hierin worden harskorrels geplaatst. Daarin worden de calcium- en magnesiumionen in het water uitgewisseld voor natriumionen. Het water wordt dus ontkalkt door de harskorrels. Het zoutreservoir zorgt voor het schoonspoelen of regenereren van de harscilinder. De harskorrels geraken na enige tijd verzadigd en dan verminderd hun werking. Het zout of pekelwater spoelt de kalk en het magnsium van de hars zodat deze weer schoon wordt en zodat de ionenen uitwisseling opnieuw optimaal kan gebeuren.

 

Kort samengevat, een waterverzachter of waterontharder zorgt voor meer comfort en een aangenamer leven. Minder kuisen, minder kapotte en lekkende kranen, …

 

Soft Water Solutions levert u waterverzachters in alle uitvoeringen, gaande van harsreservoirs van 4 tot 75 liter.