logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Zacht water voor iedereen in West-Vlaanderen

Waterverzachter regio West-Vlaanderen

Soft Water Solutions staat garant voor kwalitatieve waterverzachters aan de scherpste prijs in regio West-Vlaanderen

 

Indien het kraantjeswater in uw gemeente hard is (zie Hard water) wil dit niet zeggen dat u het niet kan gebruiken. Een waterverzachter van Soft Water Solutions zorgt ervoor dat u uw kraantjeswater zorgeloos kan drinken en gebruiken in uw huishouden.

 

Een waterontharder gaat het water uit uw kraan kalkvrij maken. Dit zorgt voor:

Minder kalkaanslag op uw huishoudtoestellen: koffiezet, waterkoker, boiler, kranen, …

Zachter douchewater wat beter is voor uw huid en haar

Betere werking van zeep: kalk mengt zich met zeep en zorgt voor een verminderde werking

De plaatsing van een waterverzachter voor uw woning is een investering. Uw huishoudtoestellen zullen een langere levensduur kennen. Daarnaast bespaart u ook op ontkalkingsproducten, kuisproducten … Daarnaast is zacht water ook gewoon aangenamer en het bespaart u extra kuiswerk door kalkaanslag.

 

Indien u woonachtig bent in West-Vlaanderen dan bedraagt de waterhardheid van uw kraantjeswater tussen de 17°F en de 32°F.

 

Twijfelt u of u al dan niet een waterontharder zou plaatsen? Twijfel niet langer en maak een afspraak. Soft Water Solutions komt tot bij u in West-Vlaanderen en heeft correct en vrijblijvend advies na het uitvoeren van een gratis test op de hardheid van uw water.

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Elite-Pro

Een waterverzachter aan een eerlijke en
correcte prijs mét service na verkoop

Soft-Water-Solutions-Waterverzachters-Werking

Werking van onze waterontharders

Waterverzachters die werken op met ionenuitwisseling worden vaak gezien als het efficiëntst, daarom kiezen wij bij Soft Water Solutions voor deze methode.

 

De waterverzachter bestaat uit een cilinder. Hierin worden harskorrels geplaatst. Daarin worden de calcium- en magnesiumionen in het water uitgewisseld voor natriumionen. Het water wordt dus ontkalkt door de harskorrels. Het zoutreservoir zorgt voor het schoonspoelen of regenereren van de harscilinder. De harskorrels geraken na enige tijd verzadigd en dan verminderd hun werking. Het zout of pekelwater spoelt de kalk en het magnsium van de hars zodat deze weer schoon wordt en zodat de ionenen uitwisseling opnieuw optimaal kan gebeuren.

 

Kort samengevat, een waterverzachter of waterontharder zorgt voor meer comfort en een aangenamer leven. Minder kuisen, minder kapotte en lekkende kranen, …

 

Soft Water Solutions levert u waterverzachters in alle uitvoeringen, gaande van harsreservoirs van 4 tot 75 liter.

Wilt u ook 650 euro per jaar besparen?
Vraag dan uw vrijblijvende offerte

Hoeveel kan ik besparen?

Aqua Belgica, de Belgische Federatie voor waterbehandeling, berekende, op basis van cijfers van het NIS, dat een Belgisch gezin van 4 personen op jaarbasis tot 650 euro kan uitsparen door het gebruik van een waterontharder

Onderhouds- en vervangingskosten

200 euro

Besparing op je energiekosten

63 euro

Kosten reinigings- en onderhoudsproducten

93 euro

Kosten verzorgingsproducten

117 euro

Kosten voor kleding en wasgoed

177 euro

Heb je al een waterverzachter? Plan dan uw onderhoud in (alle merken)