waterverzachters

De "Green earth" waterverzachter

De "Green Earth" is een revolutionaire waterverzachter die werkt zonder elektriciteit en zonder enig onderhoud. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van natuurlijke materialen om kalkaanslag te verminderen en het water te verzachten, waardoor huishoudelijke apparaten zoals koffiezetapparaten, waterkokers en wasmachines langer meegaan.

De "Green Earth" waterverzachter maakt gebruik van een uniek systeem van ionenuitwisseling om calcium- en magnesiumionen in het water te vervangen door natriumionen. Hierdoor wordt de hardheid van het water verminderd, wat op zijn beurt leidt tot minder kalkaanslag op oppervlakken en apparatuur. Bovendien zorgt het voor zachter en schoner water voor huishoudelijke activiteiten zoals douchen en schoonmaken.

Wat deze waterverzachter nog unieker maakt, is dat hij volledig zonder elektriciteit werkt. Dit betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen of storingen in het systeem. Het systeem is ook volledig onderhoudsvrij, wat betekent dat er geen filters of zoutreservoirs hoeven te worden vervangen, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve oplossing is voor uw huishouden.

"Green Earth" is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele waterverzachters die vaak veel energie verbruiken en regelmatig onderhoud vereisen. Door te kiezen voor deze innovatieve technologie, kunt u niet alleen geld besparen op uw energierekening, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Kortom, als u op zoek bent naar een waterverzachter die efficiënt, duurzaam en onderhoudsvrij is, dan is de "Green Earth" de ideale keuze.

Ik wens een afspraak

Bent u ook op zoek naar een waterverzachter die efficiënt, duurzaam en onderhoudsvrij is?

Kies dan voor onze "Green Earth" waterverzachter

Adres

Moeskroensteenweg, 177
8511 Kortrijk

Maak nu uw afspraak

* Verplichte velden

Uw bericht werd niet verstuurd. Controleer de velden op foutmeldingen!

Uw bericht werd goed verstuurd. Wij contacteren jou zo spoedig mogelijk!