waterverzachters

Waterverzachter_elite

Indien het kraantjeswater in uw gemeente hard is wil dit niet zeggen dat u het niet kan gebruiken. Een waterverzachter zorgt ervoor dat u uw kraantjeswater zorgeloos kan drinken en gebruiken in uw huishouden. Een waterontharder gaat het water uit uw kraan kalkvrij maken. Dit zorgt voor:

✔ minder kalkaanslag op uw huishoudtoestellen: koffiezet, waterkoker, boiler, kranen …
✔ zachter douchewater wat beter is voor uw huid en haar
✔ betere werking van zeep: kalk mengt zich met zeep en zorgt voor een verminderde werking

De plaatsing van een waterverzachter voor uw woning is een investering. Uw huishoudtoestellen zullen een langere levensduur kennen. Daarnaast bespaart u ook op ontkalkingsproducten, kuisproducten … Daarnaast is zacht water ook gewoon aangenamer en het bespaart u extra kuiswerk door kalkaanslag

Ik wens een afspraak

Wilt u ook een gratis jacuzzi cadeau?

Enkel bij aankoop van een waterverzachter Elite en zolang de voorraad strekt!

Gratis jacuzzi als cadeau

Gratis jacuzzi

Soft Water Solutions geeft gratis een jacuzzi weg bij aankoop van een waterverzachter Elite.

Deze Intex PureSpa Bubble Massage opblaasbare spa is een goede keuze om samen met vrienden het hele jaar door te relaxen tot een minimale buitentemperatuur van 4°C graden.

Deze Intex PureSpa biedt ontspanning in luxe, en plaats voor 4 volwassenen. Met deze fantastische spa in uw achtertuin heeft u zeker veel plezier maar kunt u ook geheel tot rust komen. De PureSpa heeft een massagefunctie met bubbels en door de warmtefunctie heeft het uitstekende warmte-isolerende eigenschappen om het water heerlijk warm te houden. U kunt genieten van watertemperaturen oplopend tot 40°C.

De unieke sterke Fiber-Tech™ Technologie (polyestervezel constructie) garandeert de levensduur, de stabiliteit en het comfort. De PureSpa is eenvoudig op te zetten en leeg te laten dankzij de meegeleverde pomp. Hiermee verandert u uw achtertuin in een luxe resort!

Ik wens een afspraak

Wilt u ook een gratis jacuzzi cadeau?

Enkel bij aankoop van een waterverzachter Elite en zolang de voorraad strekt!

Adres

Moeskroensteenweg, 177
8511 Kortrijk

Maak nu uw afspraak

* Verplichte velden

Uw bericht werd niet verstuurd. Controleer de velden op foutmeldingen!

Uw bericht werd goed verstuurd. Wij contacteren jou zo spoedig mogelijk!